Od livade od trpeze


Magični put meda od livade do trpeze.

Ljubav prema medu i pčelarstvu uopšte u Medođiji se prenosila sa kolena na kolena, sa generacije na generaciju.
Naše višedecenijsko iskustvo primenjujemo na plodnom tlu naše zemlje, koje predstavlja savršeno mesto za pčelarstvo, pošto je bogato bagremovim šumama, kao i velikim livadama, na kojima pčele mogu skupljati nektar potreban za proizvodnju kvalitetnog i prirodnog meda.

Daleko od gradske vreve i bilo kakvog zagađenja, u netaknutoj prirodi počinje proces proizvodnje meda.U toku sezone košnice se sele za pašom, sa livada u šumu bagrema.


Put do nastanka meda, onog koji ljudi vole i i obožavaju umnogome zavisi ne samo od pčela već i od čoveka koji sa njima „sarađuje“. Znanje, ljubav prema pčelama i ovom pozivu je jako važna jer se samo tako može dostići savršenstvo.


Svaka vrsta meda ima svoju čar i svoj šmek, a mi se trudimo da na što tradicionalniji način taj med i prikupimo, jer zna se, prirodno je uvek najbolje i najzdravije.

Ubiramo livadski med, bagremov med, ali ga u proizvodnji i pakovanju kombinujemo i sa voćem iz ovih krajeva, pa tako imamo bagremov med sa suvim voćem, brusnicom, suvim grožđem, ali i orasima i lešnikom.

Osima meda sa voćem, posebno smo ponosni na naš med sa polenom koji je izuzetno lekovit.Odgovorno brinemo o kvalitetu nasih proizvoda obracajuci najvecu paznju cak I najmanjim detaljima u procesu proizvodnje, Ovo se odnosi na nas trud da obezbedimo proizvode koji su analizirani, upakovani I skladisteni po najzahtevnijim standardima, I kao takve ih donosimo vama


Kada se ukombinuje najbolje od prirode sa tradicijom ali i modernim tehnologijama dobija se ne proizvod, već nešto mnogo bolje, važnije, nešto što ljudima vraća osmeh na lice i što ih čini srećnijim, zadovoljnijim i zdravijim.

Da je pčelarstvo lep, koristan i zanimljiv posao, od kog nema boljeg i zdravijeg, to će vam reći svaki pčelar, a naša je privilegija što smo u mogućnosti da radimo ono što volimo, a da pritom donosimo radost mnogima, da se uvek na njihovoj trpezi nađe pravi prirodni med – dar prirode i pčele!